Beautiful Bretagne

De warme dagen breng ik door aan de verkoelende kust aan de Atlantische Oceaan. De ruisende zee schenkt mij gevoel van thuis zijn. 

Mijn reis begon 2-2-20 en deze ga ik later vandaag op 8-8-20 ritueel afsluiten. Want door de omzwervingen fluistert mijn hart dat het leven overal te beleven is en de reis van binnen plaatsvind -> ga maar terug naar je homeland.

🌻Liefdevolle mensen zijn overal,

🌻Triggerde omstandigheden zijn overal,

🌻Prachtige natuur is overal, 

🌻Meditatie en dimensionaal reizen kan overal,

🌻Rust, geluk, vrede en liefde zijn overal,

🌻Ervaring en bewustzijnsgroei kan overal❣

Er is overvloed alom. 

Een bijzonder jaar loopt ten einde waarin mijn (in)zicht is verruimd en antwoorden op innerlijke vragen zijn beantwoord. De antwoorden heb ik binnengekregen door meditaties op krachtige plaatsen, maar ook door uitspraken van anderen die mijn pad kruisten. Door kaartleggingen, eyegazingen, eerlijke gesprekken, warme omhelzingen….. een knipoog, een glimlach, een streling, een dans en een zoen.

In alle connecties kon ik guidance ervaren om mijn pad te hervinden en te verankeren.

Ik heb engelenvleugels op de rug van lieve mensen gezien (evenals mijn eigen), ook totemdieren die kwaliteiten en boodschappen benadrukken. Ik ben dan extra alert en open op wat er voelen is.

Ontroering en huivering zijn voor mij signalen geweest om dichterbij te komen en stil te staan in het moment. Daar vindt heling plaats en stromen inzichten binnen. 

Een dankbaar hart voor iedereen die van betekenis is en is geweest. 

Met een camper vol stenen, schelpen en pinnetjes vanuit diverse streken keer ik huiswaarts… 

♡☆♧ AnnaHita – Guidance in Awareness