Elkaar optillen

Wat een (h)eerlijk festival; Psy-fi! Als team van The Spirit Gathering hebben we de bezoekers en elkaar een warme omhelzing gegeven door -ja natuurlijk overgoten met zon- en ook door healings, loungen, dansen, yoga, meditaties, drumcirkels en meerdere ceremonies.

Ik heb mogen ervaren hoe het is om elkaar op te tillen; wat licht te schenken op nog duistere gebieden, en elkaar daarbij heel dichtbij te houden en gezien worden in de unieke schoonheid die je bent. De gastvrouw van deze community noemt het: ‘this is home’, een plaats waar je met elkaar kunt groeien in bewustzijn.

Maar dat is het voor mij niet alleen geweest. Ik voel vertrouwen dat als ik niet ‘thuis’ ben er toch altijd liefde is. Het is overal! De kunst is om heel goed te blijven kijken, te blijven horen, te blijven… te zijn met open hart en open armen in onmetelijk vertrouwen daar waar je bent, met wie je bent en wat je activiteit is op dat moment.

Dan is je thuis daar waar je bent in een continu NU.

De innerlijke vrede heeft zich in mij verdiept, dat is het kado wat ik heel graag ontvang, en wat ik wil delen.

Zo… laat ik dit meebrengen in mijn ‘dagelijkse’ activiteiten, in deze NU en de volgende, en de volgende, en de volgende…