Event Detail

Permanent Beta Festival

In de prachtige Drentse bossen gebeurt elk jaar iets heel bijzonders. Permanent Beta organiseert een festival, dat draait op de kracht van deelnemers. Iedereen brengt iets persoonlijks in. Hierdoor ontstaan er unieke en inspirerende ontmoetingen, workshops, connecties, ideeën en nog veel meer. En natuurlijk is er volop lekker eten en gezelligheid bij een immer knapperend kampvuur.

Het Permanent Beta Festival is Open Source in het echt. Een “meeting of minds”, een kruisbestuiving tussen de verschillende netwerken en mensen. Ieder met eigen disciplines, interesses en talenten. Het festival bestaat uit wat de deelnemers inbrengen. Dit levert een heel divers programma op met verschillende activiteiten, workshops en creatieve projecten. Niemand wordt ingehuurd of betaald, en samen betalen we de onkosten voor alle infrastructuur.

Laat zien wie je bent!

Omdat iedereen bijdraagt in de vorm van sociaal kapitaal kunnen we met zijn allen waarde creëren én ontvangen. Leuke bijkomstigheid: het heeft des te meer zin om energie en tijd te investeren in het laten zien wat je kan en wie je bent. Als deelnemer kun je bijvoorbeeld bijdragen door bardiensten te draaien, een workshop te geven, de mise en place in de keuken te maken of door je schouders onder de opbouw van het PBF-terrein te zetten.

De kracht van je intenties

AnnaHita gaat een workshop geven over de kracht van je intenties; is het voor jou “Zien = geloven” of “Geloven = zien”? Een interessante vraag, wat gaat over inzicht waar je yogaderwijs en vooral invoelenderwijs meer over te weten gaat komen. Daarnaast ook yogalessen en meditaties. Waar anders dan in de natuur kun je de tijd nemen om naar binnen te keren!

Wil jij ook deelnemen? Kijk op de site van dit festival en meld je aan, het kan nog!

Event information
 In de Drentse bossen
 Organisatie PBF
 0628994775
 permanentbetafestival@gmail.com