Event Detail

De kracht van stilte – Yoga&meditatie reis Vogezen

We leven in een drukke maatschappij waar veel van ons wordt gevraagd en waarin we ook veel van onszelf vragen. In al die drukte is het een grote uitdaging om goed bij onszelf te blijven. Niet opgeslokt te worden door alles wat er van ons verwacht wordt in ons gezin/relatie, ons werk, ons sociaal leven…
De yoga- en meditatieweek in de Vogezen is een heerlijke week om te ontspannen, aandacht te hebben voor wat er in onszelf gebeurt en zonder oordelen verdieping in onszelf te vinden.

Bij Hatha- en Yinyoga worden fysieke en mentale grenzen op een zachte manier opgezocht en verruimd wat zorgt voor een groter innerlijk draagvermogen en meer vitaliteit. Doorstroming van energie wordt bevorderd, geestelijke harmonie vergroot waardoor we rust en balans ervaren en ons (weer) thuis voelen in onszelf.

De combinatie van yoga, meditatiebeoefening (zowel actieve als stiltetechnieken) en wandelingen in het sprookjesachtige Vogezen gebied zijn een mooie ingang om even stil te zijn en helder te krijgen wat op dit moment in ons leven belangrijk is. Het wandelen naar en het ons openen voor de inspirerende krachtplaatsen creëren een uiterlijke en innerlijke reis. Daardoor kunnen we onze levenskracht en hartenergie intens gaan ervaren en ons verbinden met onszelf, gelijkgestemden en de natuur. Zo openen we ons met verwondering en eerbied voor de magie en grootsheid van de aarde waarin we als mens onze richting en bestemming zoeken.

De week begint op zaterdag 5 augustus om 18.00 uur en eindigt op zaterdag 12 augustus om 10.00 uur.

Begeleiding: AnnaHita Meulman (www.annahita.nl – 0615447265) en Vasu Macquoy (www.shanti-niket.nl – 0645287551)

Event information
 info.annahita@gmail.com