Event Detail

Yoga op de camping

Deze zomer staat AnnaHita op de camping Lemeler Esch, nabij Ommen en geeft van 30 juli tm 2 augustus twee maal daags een yogales.

De campinghouder vertelt:
Nieuw deze zomer! Yogalessen bij De Lemeler Esch. Wij gaan een unieke samenwerking aan met Yoga Ommen van Irene Vos. Yoga is een sport dat door iedereen beoefend wordt; jong en oud, man en vrouw, sportief of niet.. Beoefent u al Yoga en wilt u dat graag in de vakantie blijven doen of wilt u dit nu juist eens uitproberen, dan heeft u dit seizoen de kans. Van 9 juli t/m 19 augustus worden er twee keer per dag verschillende yogalessen verzorgd.

Lestijden zijn om 9.00 en om 17.00. Zie voor de actuele informatie het lesrooster. De lessen duren ca. 1 ½ uur en eindigen met een ontspanningsoefening.

Van het weer zijn we niet afhankelijk, want de lessen kunnen gegeven worden in een bijzondere stervormige tent, die ook afgesloten kan worden.

PS: Heeft u al een eigen yogamat, neem deze dan vooral mee! Voor anderen hebben we een aantal leenmatten beschikbaar.

Mogelijkheden
U heeft de keuze uit verschillende strippenkaarten of losse deelname. De strippenkaart voor 10 keer mag gedeeld worden met vrienden, kennissen of buren op de camping. U kunt kiezen voor:
•Yoga strippenkaart 10x voor € 100,00
•Yoga deelname 14x voor € 127,50 ( let op: deze is persoonsgebonden)
•Yoga losse deelname € 12,50 per les

Aanmelden via Irene van Yoga Ommen

Event information
 Lemelerweg 16, 8148 PC Lemele ,
 Irene
 06-81472001
 yogaommen@gmail.com