Event Detail

Ga je mee op reis? “Yin Yoga op Ibiza – Travelyogini”

Verbinding met jezelf

Op het magische eiland Ibiza verbinden met de diepere lagen in jezelf. Anna neemt jou mee naar binnen door diverse vormen van yoga en mediatie om lichaam en geest te verbinden om je ziel te ontmoeten. Met principes vanuit de traditionele yoga en mindfulness kun je je patronen gaan doorzien en omarmen. Door adem en energiedoorstroming kun je je ontdoen van spanningen zodat je waarlijk vrij kunt zijn.

Deze week biedt jou een reis met momenten van yin yoga, hatha yoga, meditatie, dans en energiesessies in een veilige warme omgeving waar jij jezelf kunt zijn. Met yin yoga kom je dieper in je lichaam waardoor je tot ontspanning en verruiming komt. Afwisselend met geleide meditaties en stiltes om je geest te doorgronden. Je (her)vindt je levensenergie in je adem tijdens ademsessies en je levenskracht door hatha yoga.

Maar niet alleen het innerlijke werk zal jou voeden. We gaan ook in contact met de elementen van de natuur, de creatieve energie van Ibiza én met elkaar. Het delen van ervaringen, kringrituelen, dansen en zingen staan ook op het programma, dus neem je eigen muziekinstrument mee!

Er is ook plaats voor creativiteit. Op een middag kun je deelnemen aan een workshop ‘Dromenvanger maken’ van natuurlijk materiaal van wilgentakken, edelstenen en veren.

Anna is gediplomeerd yoga- en meditatiedocente en geeft onder de naam AnnaHita sinds 2011 diverse wekelijkse lessen in Groningen. Haar stijl van lesgeven is speels en aards. Met haar heldere melodische stem biedt zij jou begeleiding om dit innerlijk avontuur aan te gaan. Zij zorgt voor een afwisselend programma van een ochtend, eind-middag en avond-sessie waar ook ruimte is voor jou persoonlijke thema. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je het gedetailleerde programma. Je bent vrij om deel te nemen.

Anna: “Ik zie enorm uit naar een week op deze prachtige bestemming, en voel me dankbaar om samen met de groep hier invulling  aan te gaan geven. Ik ben dienstbaar aan dat wat de groep nodig heeft en geef ook individuele begeleiding. De lessen zijn toegankelijk voor beginners en ervaren yogi’s. Graag ontmoet ik jou, namasté…“

Locatie
We verblijven midden in een prachtig gebied dichtbij Ibiza stad. Een mooi huis bij een zwembad. Er zijn 5 kamers, waarvan 3 met elk twee losse bedden, een 1 persoonskamer met een 1 persoonsbed en een 5e kamer met een 2-persoonsbed. 
Vijf maal per week wordt er voor je gekookt door Mimosa, nederlands sprekende dame uit Ibiza. Haar kun je alle vragen stellen over het eiland. Zij zal ook de boodschappen doen voor ontbijt en lunch. Ontbijt en lunch wordt gezamenlijk georganiseerd zo ook het afruimen, afwassen.

Kosten
Deze yogaweek  op Ibiza kost 750 euro. Dit is inclusief overnachten met ontbijt op een gedeelde kamer, ( kamer alleen is voor enkeling mogelijk, dan is de prijs 900 euro) yogalessen, 5 maal per week een diner en huurauto’s aanwezig. De yogalessen kunnen buiten worden gegeven, er is een overkapping en er is een kleine woonkamer. 

Belangrijk
Zelf yogamatje en fleecedekentje meenemen!
Je vliegtuigticket pas regelen als we je hebben laten weten dat de reis doorgaat!! We (Travel-Yogini en AnnaHita) zijn niet verantwoordelijk voor ticketskosten.
Linnengoed en handdoeken zijn aanwezig. Zelf strandlaken meenemen wel verstandig.

Event information
 06-15447265
 info.annahita@gmail.com