Festival online

Vandaag weer een nieuwe unieke ervaring erbij; een online festival in het thema ‘creëer mee aan De Nieuwe Aarde’… Bijzonder is het om ECHT verbinding, verdieping en SÁMEN ZIJN te voelen, terwijl ik thuis op de bank zit en lig met de tuindeuren open. Ik hoor het ruisen van de bomen, vogels die fluiten. Een windvlaag over mijn gezicht.

Ik herinner me voorgaande festivalbezoeken; reizen per OV of auto, lange afstanden lopen tot aan de fuik bij de ingang… tassen- en kledingcontrole, weer wachten bij de muntjes en toilet… pffff. Je herkent het vast. Vies! Dan maar in de bosjes plassen. 

Nu ben ik thuis en zet tussendoor mijn eigen thee en beweeg traag en in rust tussen the ‘stages’ online. 

Met oogkussen

Ik begin met Robert Bridgeman, was fijn man.. lekker erin zakken en in het veld aanwezig zijn, met z’n allen visualiseren. Geen ME kan ons hier vandaan trekken.

Ik geniet daarna van de uptempo talk van dr. Roy Martina, maar dwaal af en ga rondstruinen op het digi-terrein; ik kom uit bij Willem Engel en zap door naar het Malieveld om mee te chillen. Zag ik Michael Pilarczyk nou op een podium in de verte staan te speechen? Ik ga toch door, want intussen begint Marieke van Meijeren waarover ik ben aangeraden. Dus hup op de bank met deken en oogkussen. Waanzinnige trancereis en (h)eerlijke stem. Aanrader, zeg het voort!

Wat fijn dat er geen fysieke afstand te overbruggen is. Ik reis door ruimte en dimensies om te belanden in Amsterdam waar Tijn Touber in stilte together is. Ik ben er nu ook, en stem me af op wat er in deze stilte wordt verteld. Ik kan kiezen nog eens een rondje te maken, of het ergens anders leuker is, of nog bloemen te leggen ergens. Ik bezoek een tijdje een dj waarvan ik de naam niet heb onthouden(hihi) en dans in de tuin. Zo lijf is weer los. Loop vervolgens langs Den Haag, maar daar is het nu wel bedrukkend.

Samen-al-een

Ik voel heimwee en haast me virtueel terug op het gras bij Tijn en consorten. En ik blijf nog lang zitten totdat alles om en in mij is verstild en alleen mijn wezen en essentie er nog is. 

Wat fijn om samen en bij mezelf te zijn… ook om met mezelf en jullie allen te zijn. 

Dank lieve en moedige mensen.