Nataraj – De Danser

A night in heaven! ♡ Wat had ik dit weer eens nodig. Zoveel mooie lieve vrienden in mijn eigen stad weer in de ogen zien. Samen het leven voelen in de dans en aanraking.

Met plezier… in stilte… diep gaan… sensaties… het stroomt… dan weer lachen samen… communicatie zonder woorden, het lichaam drukt de verbinding uit… verder in de flow!

Dankbaar dat ik jou mocht omarmen en in essentie heb ontmoet.

Nataraj betekent De Danser in het sanskriet; in de yoga een balanspose waarbij je één been achter je heft met je hand aan je enkel, tot een lange gratieuze boog. Deze vind ik heerlijk; kracht en gratie gaan samen, de borst opent. Ik voel me dan kwetsbaar en krachtig tegelijk; in mijn midden in balans.

Dat dit dansfeest mijn hart heeft gestolen, bleek het afgelopen weekend! Groningen geeft waarlijk licht!