Rennes Chateau – Tower of Magdala

De toren van Maria Magdalena in het kleine dorp van Rennes le Chateau is magisch. Hier beleef ik een inzicht over het samenbrengen van vrouwelijke en het mannelijke energie, en deze vooral in mezelf in balans te brengen en te behouden.  Het zakt in mijn bekken, wat een rust en geluk. Dit is de derde keer dat ik duidelijk zie dat ik bestemd ben om harmonie aan te brengen door middel van ordenen, herinrichten, decoreren… Kwaliteiten die ik in de materie mijn leven lang al inbreng, maar nu ook energetisch kan gaan inzetten. Het hogere doel hiervan is dat door mijn werk anderen de ruimte krijgen nader tot zichzelf te komen en te ontwikkelen; het is dus een wijze van spaceholding. Na deze ervaring heb ik een subtiel instrument gekocht; een ei van hout met iets van rijst erin zodat door het zachte geritsel het energieveld optimaliseert. Het wordt en ratel genoemd. Alsof je een kussen van veren behoedzaam opschudt.

Een week later ontmoet ik een gelijkgestemde dame die tevens tijdens een reading bevestigt dat ik een heler ben, en dat ik intuïtieve ingevingen om een energieveld te beïnvloeden in vertrouwen op hogere leiding kan opvolgen. Dit is zo nieuw voor mij; ik besluit om de komende weken te gaan spelen met dit gegeven;  door op te schonen en verandering in verdichting aan te brengen… en te ontdekken wat er dan gebeurt. Ik ben dankbaar voor deze ontmoeting, en ook dat deze reis mij nu al antwoorden schenkt op mijn vragen.