Voor de zelfstandig ondernemer

Zo en NU is het tijd voor de zelfstandig ondernemer

Als zzp’er ben je vrij om je werk en tijd te plannen; maar hoe vaak neem je echt de tijd voor jezelf? Altijd gaan jou ambitie en jou talenten voor alles, vooral voor jou noodzakelijke rust en heling. Want je belast jezelf ((te) veel?) en er dient ook tijd te zijn om van je ballast te bevrijden en op te laden met frisse energie.

Daarom nodig ik jou uit om op een donderdagochtend in de binnenstad van Groningen aan te sluiten bij gelijkgestemden: ZelfstandigenYoga!

Afwisselend yin en yang, aanhoudende poses en dynamiek. Je leert over je adem, de werking hiervan en vooral het voelen en verzachten. Anderzijds kom je jezelf in je kracht tegen; als een houding je uitdaagt je grenzen te verkennen. Je wordt na 5 kwartieren beloond met een geleide eindontspanning.

Ik ontmoet jou graag; dus meld je aan voor een proefles. Ik heb een flexibele termijnkaart voor je waarin je zelf kunt kiezen hoe vaak je wilt komen gedurende een periode. Nog deze zomer zul jij je kalmer, soepeler, krachtiger en vitaler voelen!

Liever op woensdagavond? Prima, je mag zelfs afwisselend komen! Ook dit is flexibel. En wist je dat je yoga als zakelijke kosten kunt opnemen in je bedrijf?